Каффе, Графа, Спенс и Deep Zone Project в празничен концерт на 9 май

Pinterest LinkedIn +

Мастило, Каффе, Сленг, Карамел, както и Графа, Спенс, Айя, Deep Zone Project, Камен Воденичаров, Савина, Йоана, Весела и Роберта ще участват в празничния концерт на открито по повод Деня на Европа - 9 май и 60-годишнината от победата над хитлеровия национал-социализъм.

Концертът организиран от Жокер медиа започва от 19 часа на площад “Св. Александър Невски”. Специални гости от чужбина са Констандинос Кристофороу, чиято песен “Ela, Ela” ще представи Кипър на “Евровизия” 2005 в Киев, Сергей Манукян (Русия), италианската певица Валентина Мей, най-популярните в момента в Македония и Сърбия поп изпълнители Ева Нединовска и Мари-Мари.

Шоуто, което ще бъде предавано наживо по ММТВ, ще дирижират водещи от телевизията, в компанията на Мисис България 2004 Яна Маринова. Само на купона на открито ще могат да бъдат опитани някои от традиционните за съответните страни ястия, наред с осигурените от “Каменица” и “Coca-Cola” щандове с напитки.

Съорганизатори на концерта, който ще бъде открит от столичния кмет Стефан Софиянски, са Столична община, Правителството на Москва и Форум на руските съотечественици.
Сподели.