Къде са корените на човечеството?! Дебютен трейлър на триизмерния sci-fi блокбъстър на Ридли Скот - "Прометей"

Pinterest LinkedIn +

Когато стане дума за визуално пиршество в sci-fi жанра, има едно име, което моментално изниква в съзнанието на киноманите - Ридли Скот (Ridley Scott). "Пришълецът" (Alien), Blade Runner и много други заглавия са само част от филмовото наследство на култовия режисьор, заради което още от самото начало на най-новия му проект - "Прометей" (Prometheus), вниманието ни бе привлечено без каквито и да е усилия.

Поредният високобюджетен sci-fi блокбъстър, за който Скот хвърли 80 милиона долара, впечатлява с атрактивен актьорски състав в лицето на Майкъл Фасбендър (Michael Fassbender), Чарлийз Терон (Charlise Theron), Гай Пиърс (Guy Pearce) и новата холивудска звезда Нооми Рапас (Noomi Rapace), която след изявите си в нашумялата шведска трилогия "Милениум" прогресира с всяка изминала година.

Сюжетът на продукцията, реализирана и в модерния триизмерен формат, се насочва към група учени, които се отправят на вълнуващо пътешествие в неизследваните къчета на Вселената, след като откриват изненадващо доказателство кои са корените на човечеството.

По пътя си обаче, те попадат в ситуации, които най-малко са очаквали. Премиерата на "Прометей" е на 8 юни, дотогава ви представяме дебютния трейлър на филма, който говори достатъчно и сам по себе си.


Сподели.