Къде е Маги? – развръзката

Pinterest LinkedIn +

С излъчването на епизоди 50 и 51 на 24 февруари 2013 г. ще бъде сложен край на драматичния български сериал "Къде е Маги", продуциран от bTV Studios. Както може да се предположи, тази неделя многото въпроси, изникнали при заплитането на няколкото основни интриги в сюжета на шоуто, ще намерят своите отговори.

Друг съществен въпрос, който очаква своя отговор на 24 февруари, е дали финалът на "Къде е Маги" ще привлече толкова зрители, колкото и пилотният му епизод, излъчен на 10 септември 2012 г. По данни на ГАРБ (Аудитория: All4+) той е гледан от 1 074 000 души или малко над 45% от аудиторията, което е най-слабият старт на български сериал в ефира на bTV (по данни на Уикипедия).

След зимното прекъсване "Къде е Маги" се завърна в ефира на bTV на 6 януари 2013 година в наложения през ноември 2012 г. начален час 22:30 и с двойни излъчвания само в неделните дни. Епизодите, излъчени в този часови слот, не попадат в Топ 50 на най-гледаните ТВ програми за месеца.

С това "Къде е Маги?" става най-малко гледаният български сериал на телевизията и първият, чиито епизоди изпадат от Топ 50. През целия месец септември 2012 година "Къде е Маги?" заемаше 13-то място в класацията Топ 50 програми на ГАРБ с рейтинг от 11,3%, и близо 32% дял. С този резултат "Къде е Маги?" бе по-малко гледан от "Столичани в повече" и "Седем часа разлика", но по-гледан от "Домашен арест" и Vip Brother 2012.

За сравнение, официалната страница на "Къде е Маги" във Facebook има малко над 2600 харесвания, тази на "Седем часа разлика" - над 47 000, на "Столичани в повече" - над 57 000. След края на трети сезон от най-популярния български сериал "Под прикритие" неговата официална страница има над 100 000 харесвания, а повече от 10 000 от потребителите, дали своя "Like", коментират шоуто.

"Къде е Маги?" е българска версия на чилийския сериал "¿Dónde está Elisa?", който се излъчва в местни версии и в САЩ, Никарагуа, Венецуела, Грузия, Франция, Испания, Армения, Хърватия, Еквадор, Перу, Мексико, Латвия, Полша, Иран, Румъния, Филипините, Унгария и Чехия.

Главните роли в сериала изпълняват Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Параскева Джукелова, Атанас Сребрев, Иван Бърнев, Маргита Гошева, Владимир Люцканов и вокалистката на група Мастило Виктория Терзийска.

Сподели.