Justin Timberlake с риалити за таланти

Pinterest LinkedIn +

Поп-певецът Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) е подписал договор, с който става част от риалити шоуто "My Grammy Moment". Състезанието е инициирано и спонсорирано от организацията Recording Academy, която организира и наградите Грами.

"My Grammy Moment" ще даде възможност на всички хора, които смятат, че имат талант, да се състезават за голямата награда - дует с Джъстин Тимбърлейк по време на церемонията за раздаване на Грами на 11 февруари 2007 г. Все още няма информация коя ще бъде дуетната песен.

Желаещите да се съревновават за този уникален шанс трябва да са навършили 18 години и да нямат подписан договор със звукозаписна компания. Претендентите трябва да изпратят 60-секунден видеозапис на акапелно изпълнение на една от 8-те специално подбрани за случая песни. Всички парчета, с които трябва да се състезават участниците, са носители на наградата Грами.

От участниците в конкурса ще бъдат избрани най-добрите 12, чиито имена ще бъдат обявени на 8 януари 2007 г. След това специално жури ще избере от тях 5, а на финала ще останат трима щастливци, които ще репетират с Джъстин в седмицата преди самото събитие.

"Радвам се, че мога да помогна за откриването на някой нов талант, но аз съм само част от пъзела. Всички участници трябва да гледат на това начинание като на възможност да направят дует с мен, което може да постави началото на една невероятна кариера. Аз ще съм там да помагам", мотивира участието си в проекта изпълнителят на "Sexy Back".

Победителят от "My Grammy Moment" ще бъде излъчен след гласуване, което ще продължи и по време на церемонията - до момента, в който само един от тримата ще се качи на сцената заедно с Тимбърлейк.
Сподели.