Josh Homme (QOTSA) прави арт по хотелските стени

Pinterest LinkedIn +

Джош Хоми (Josh Homme), вокалист и фронтмен на британската алтернативна група Queens Of The Stone Age, е разкрил мистерията около последното си хоби. Неговата същност се изразява в изрисуването на стените на хотелските стаи, в които отсяда по време на турнетата си.

Нещо средно между графити и татуировки, произведенията на Хом са били разкрити съвсем наскоро и публикувани в сайта Secretwalltattoos.com. Дотогава никой не е подозирал за неговия арт, тъй като той е оставал скрит зад окачените по стените на хотелските стаи фотографии, таблата на леглото или мръсни огледала.

"Това е като с бикините", разкрил е естеството на творческите си изгъзици 32-годишният вокалист и китарист. "Когато нещо е забулено в мистерия, винаги е по-така".

Картините на Хоми вече са станали обект и на бизнес оферти, съобщава NME. Собственикът на хотел "W" го е потърсил с предложението официално да предекорира стените на стаите му.

"Рок групите обикновено се свързват с разрухата, която оставят след себе си в хотелските стаи", размишлява звездата, "но тук става дума за това да оставим нещо след себе си."

Което може би се случва и в момента, тъй като до 20 ноември QOTSA ще бъдат кохедлайнери на NIN в северноамериканското турне на последните.

 

Сподели.