Joey Jordison от Slipknot - барабанист на Satyricon

Pinterest LinkedIn +

Джои Джордисън от Слипнот ще бъде зад ударните във второто за тази година щатско турне на Сатирикон, което започва на 2-ри декември. Вечната сага с оригиналният барабанист на групата продължава; Frost не може да влезе в САЩ, тъй като е поставен под гаранция в родната си Норвегия, пише в сайта на групата.


Satyr: ”Случаят с отказа да бъде издадена US виза на Фрост направи всичко изключително трудно за групата, бяхме готови да се откажем от турнето в САЩ. Радвам се, че започваме нова обиколка – искаме да се докажем като група и музикален стил пред феновете си там.
Мисля, че с нашата музика и усилия, всички хора, kоито вярват в нас - искат да успеем. Джои Джордисън е доказателство за това - не се е налагало да го убеждаваме, че да свири с нас е страхотно. По-скоро трябваше да превъзмогнем пречката, че Джои е основен член на доста успешна група. Ентусиазмът и уменията му са точно каквито са необходими за Сатирикон.
Търсих барабанисти навсякъде, но всички бяха твърде изплашени, че не могат да достигнат нивото на Фрост, така че се дърпаха преди дори да сме опитали... Джои и аз прекарахме доста време заедно, за да се убедим, че сме се подготвили добре и ще е хубаво, че ще можем да изпълним желанието на всички фенове."

Поддържаща групи в турнето ще бъдат канадските траш метъл ветерани Infernal Majesty и хеви метълите на Roadrunner - 3 Inches Of Blood.

Официален сайт на Satyricon:
http://www.satyricon.no
Сподели.