Joanna Dark целува за сбогом в дебютния си солов сингъл

Pinterest LinkedIn +

Дебютният солов сингъл на Joanna Dark, позната повече като Йоанна от Deep Zone носи името "Целувка за сбогом". Вече е в ротация и видеоклипът на песента, дело на Доби Николов, студент по режисура в НБУ.

"Общо взето всеки човек е преживял момент, в който е дал целувка за сбогом на някого и в този смисъл смятам, че парчето ще успее да достигне до хората", каза за Avtora.com Йоанна.

Музиката на "Целувка за сбогом" е на Любомир Савов от Deep Zone, a автор на текста е Миро (екс Каризма). Парчето има и английска версия, чийто текст е дело на Майк Джонсън (Mike Johnson) от 2-4 Family.

Йонна коментира и новия си псевдоним, с който отскоро се представя на музикалната сцена у нас, а именно Joanna Dark. По думите на певицата Joanna Dark звучи "интересно, закачливо и запомнящо се".

Въпреки, че с "Целувка за сбогом", Йоанна стартира поредица от солови проекти, тя няма да прекратява съвместната си работа с музикантите от Deep Zone.

"Продължаваме да работим заедно като група, но успоредно с това всеки един от нас стартира и собствен солов проект. Въпреки това, цялата ни сила и енергия са насочени изцяло към предстоящия нов албум на Deep Zone", уточни Йонна.

Предстои да се появят и самостоятелните проекти на останалите членове на Deep Zone. Първият от тях бе песента "Chance to love you" нa Любомир Савов - Juratone и Lady B, с която двамата участваха на финала на конкурса "Евровизия".


Сподели.