Jennifer Lopez и Marc Anthony въвлечени в скандал с наркотици

Pinterest LinkedIn +

Певицата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) и съпругът й Марк Антъни (Marc Anthony) предприеха легални действия срещу американския таблоид "National Enquirer", който тиражира слуха, че двамата са замесени в скандал с наркотици.

Делото беше внесено в съд в Белфаст днес (17 април), съобщи адвокатът на звездната двойка Пол Туийд (Paul Tweed), специализирал се в дела, водени от американски звезди в британски и ирландски съдилища. Адвокатът споделил пред AP, че Лопес и Антъни са завели дело срещу "Enquirer", чието седалище е във Флорида и срещу компанията-майка American Media Inc. Дела ще бъдат заведени и в съдилища в Лондон, Париж и Дъблин.

Певицата и съпругът й искат официално извинение от вестника, както и опровержение на написаното в американското му и във всички интернационални издания.

На 12 март вестник "National Enquirer" публикува информация, че звездната двойка е замесена в скандал с хероин, както и снимки от 2004 г., на които Марк Антъни е заедно с фотографа Майкъл Стар (Michael Star), осъден за притежание на наркотици и детска порнография. В материала се твърди, че Антъни и Стар са приятели.
Сподели.