Jawbone UP Move – първа стъпка към по-здраво тяло

Pinterest LinkedIn +

Искате ли да изглеждате и да се чувствате по-добре? Разбира се, всеки иска. Е, в такъв случай имаме лесно и елегантно решение за вас – само вземате по една таблетка Нацепин дневно и... упс, грешка! Не обръщайте внимание на последното.

За съжаление, няма лесен път към доброто физическо състояние. Онези диети и фитнес уреди, които ви обещават стегнато тяло за два дни – всички те са заблуда. Всъщност, отслабването е въпрос на математика – ако изгаряте повече калории, отколкото приемате, ще отслабнете. Ако ситуацията е обратната, ще наддадете. Нищо не може да промени тази проста истина.

Разбира се, някои биха възразили, че ситуацията далеч не е чак толкова проста. И може би ще са прави. Но описаната по-горе формула е, ако не друго, една добра отправна точка. Значи остава само да решите как да се захванете с изгарянето на калории. За целта ви представяме един чудесен спътник и съветник – компактния, но многофункционален сензор Jawbone UP Move (цена 119 лв.).

Редовните читатели може би ще познаят името – преди време ви показахме продукт от същото семейство, гривната Jawbone UP24. На пръв поглед двете устройства са много сходни – и двете представляват личен асистент, който събира данни за активността ви през деня и ги анализира с помощта на специално създадения за целта app за мобилен телефон.

Jawbone UP Move

Jawbone UP Move има предимството да е по-евтин и до известна степен по-удобен, най-вече защото не е задължително да го носите на китката си. Можете да го закачите на произволно място по дрехите си и той ще си върши работата съвсем дискретно. Ако все пак държите да е на ръката ви, можете да се сдобиете и с каишка и да го сложите в нея.

На външен вид UP Move не е нищо особено – без екран, копчета, микрофони, високоговорители или други шукаритети. Единственото, по което ще се ориентирате, са няколко LED светлинки, които показват коя програма изпълнявате в момента и докъде сте я докарали. За повече информация трябва да се допитате до смартфона си.

Идеята е да го носите постоянно, ден и нощ, за да бъдат данните максимално точни. Само не забравяйте, че не можете да се къпете с него – издържа на намокряне, но не и на пълно потапяне във вода. Батерията не може да се презарежда; когато се изтощи ще трябва да я замените изцяло, но, за щастие, издържа до 6 месеца.

Jawbone UP Move

Най-ценното в джаджата всъщност не е самата тя – по-важно е, че получавате достъп до фитнес приложенията на Jawbone, които са сред най-добрите на пазара. Те могат да ви дадат съвет за всичко – от правилно ядене до подходящи упражнения. Естествено, трудно ще замени жив фитнес инструктор, но е чудесно допълнение към цялостната ви физическа програма.

Носимите джаджи набират скорост, особено тези, насочени към подобряване на здравето. Jawbone UP Move е евтино и практично устройство, с което да направите първата стъпка в този вид технологии. Няма какво да загубите, освен няколко излишни килограма.

Купи Jawbone UP Move жълт/сив ТУК

Купи Jawbone UP Move червен ТУК

Купи Jawbone UP Move лилав ТУК

Купи Jawbone UP Move бял/син ТУК

Купи Jawbone UP Move черен ТУК

http://bit.ly/1E3swDg
Сподели.