Ja Rule се раздаде тотално на феновете си в София (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Ja Rule взриви феновете си в столичния клуб Spacer на 4 май, само месец преди да влезе в затвора. В началото на юни започва ефективната присъда на нюйоркския рапър, който е осъден на две години лишаване от свобода, след като през декември 2010 година пледира виновен по обвинения за притежание на незаконно оръжие и наркотици.

Освен алкохола и изкушаващите с танци привлекателни дами, преди същинската част на шоуто, за настроението на рап феновете се погрижиха DJ Swed Lu - както винаги безпогрешен в миксирането, и Big Sha и Конса, които раздвижиха тълпата с някои свои нови и стари парчета.

Самият Ja Rule не пропусна да изпълни класиките Clap Back, Can I Get A, Holla Holla, Always on Time и още много от дългата си колекция с хитове.

Столичният клуб Spacer не беше пълен, но нито това, нито "надвесналите" решетки помрачиха настроението на Ja Rule, който се раздаваше напълно за българската публика.

"София, няма да можете да ме видите за известно време, така че искам да ви чуя да извикате силно!", призова Ja Rule, преди да изпълни едноименния рап химн на Ню Йорк.

Звездата успя да пристигне за втория си концерт у нас, след като получи отлагане на присъдата си, за да си довърши планирания за 7 юни албум Pain Is Love 2, който е продължение на платинения Pain Is Love от 2001 година.


Сподели.