Изритаха порно звездата Рон Джереми от изложението "AVN Adult Entertainment Expo"

Pinterest LinkedIn +

Порно звездата Рон Джереми се оказа нежелан гост за търговското изложение "AVN Adult Entertainment Expo" в Лас Вегас, на което ежегодно в края на януари се представят най-актуалните тенденции при продуктите за възрастни − от порно филми до секс играчки.

Причина за това станаха обвинения от няколко няколко негови колежки, които се оплакаха, че Рон ги е изнасилил или ги е тормозил сексуално. Колежката му Джинджър Банкс например подробно описа секс сцени с Джеръми и няколко други жени. Според нея порноактьорът е осъществил реален полов акт с нея без нейното съгласие по време на фотосесия. "Казах му, че съм против, но той се направи, че не ме чува, и направи каквото искаше", оплаква се Джинджър.

Според представителите на "AVN" подобно поведение представлява нарушение на етичните норми на изложението и поради това не е възможно порно ветеранът да присъства на него. От своя страна звездата отхвърли всички обвинения и категорично заяви в обширно интервю за списание "Rolling Stone": "Никога не съм и никога няма да изнасиля никого".

Все пак той признава, че се е случвало да докосва жени по сексуален начин. "Плащали са ми, за да участвам в различни шоу програми, събития или фото сесии, по време на които е трябвало да опипвам разни хора и те да опипват мен". В своя защита порно звездата казва още, че се е случвало фенове и колеги да си плащат и да чакат на опашка, за да се срещнат с него.

"Искаха автографи, снимки, искаха да флиртуват с мен, да пипат различни части от тялото ми (най-често пениса), молеха ме и аз да ги докосвам и мнозина искаха да се подписвам на гърдите им... На подобни събития наистина понякога се е случвало да целувам хора по устните или по бузите, да се подписвам на ц*ците им и да правя разни други неща, които са поискали... Всъщност те искаха точно това...

... Колкото до видеото с Джинджър Банкс, ако го изгледате, ще видите, че всички във видеото се опипват и се смеят. И не аз ги преследвам, а те се скупчват около мен".

"Сериозно, ако сте около Рон Джереми, не бихте ли очаквали, че ще има малко докосвания? Да, аз това работя. Не съм Кевин Спейси, Уайнстийн или Козби... Ако някога някой се е почувствал неудобно по време на което и да било подобно взаимодействие, аз дълбоко съжалявам. Никога не съм имал такива намерения и подобни твърдения разбиват сърцето ми. Ако някой продължи да се оплаква, това ще бъде клевета. И аз ще го съдя" − заявява актьорът.

64-годишният Рон Джереми започва да снима порно в края на 70-те години. Обвиненията срещу него изплуваха едва напоследък, когато 12 негови колежки се оплакаха, че през последните 30 години са ставали обект на нежелани сексуални набези от актьора. Това беше и причината през октомври 2017 г. Рон да не бъде допуснат и на друго подобно изложение − "Exxxotica", след като в социалните медии беше проведена мащабна атака срещу порно звездата от Джинджър Банкс.

Сподели.