Изпращат Мариана Попова за Евровизия 2006

Pinterest LinkedIn +

Снощи (4 май) в присъствието на известни личности от света на шоубизнеса, музиканти и обикновени фенове се състоя официална вечер по изпращането на певицата Мариана Попова за Гърция, където тя ще представи България на конкурса Евровизия 2006.

Над сто предимно медийно известни личности уважиха Мариана Попова, идвайки на нейната прощална вечер в столичния Мега Екстрийм Боулинг център с начален час 20:00 ч.
 
Дичо, Любо от група Те и Евгения Калканджиева Сн. Avtora.com
 
Сред тях бяха мис България 1995 г. Евгения Калканджиева, мис България 2006 г. Славена Вътова, Искра Ангелова - водеща на вечерта, изпълнителите Нели Рангелова, Миро от КариZма, Деси Тенекиджиева, Дичо, Вяра от Star Academy, Любо от група Те, Орлин от Каффе, София и мн. др.
 
Мариана Попова и мис България 2006 Сн. Avtora.com 
 
Освен на приемането на поздравления и цветя и даването на интервюта, Мариана Попова ангажира вниманието на присъстващите и с половин часов лайв, за който заедно с нея на сцената излязоха Михаил Шишков (Остава) - клавири, Калин Вельов - барабани и Дани Милев - китара.
 
Любо от група Те, Мариана Попова и Дани Милев Сн. Avtora.com
 
Последният е автор на песента, с която Попова се класира за Евровизия след финала за избор на българска песен, участничка в конкурса, и която певицата изпълни снощи за финал на своеобразния си концерт.
 
Мариана Попова и Вяра Сн. Avtora.com
 
Освен нея Попова изпълни съвсем нова своя песен, както и дуетни кавъри с Вяра от Star Adademy, която представи като "Моята победителка", и с Любо от Те, "който ми е приятел".
 
Мариана Попова и Мишо Шишков Сн. Avtora.com 
 
Наред с типичните за нея шеговити фрази, сред които намери място дори нашумелия лаф "Кажи, баба, тенкю", няколко думи певицата каза и за редица свои колеги: за група КариZма, "която винаги ме разревава", както и за момичетата от балет Дива, с които ще се представи на конкурса в Атина. Заедно с тях тя ще замине на 10 май. За предстоящото си участие в конкурса Попова каза: "Ще дам всичко от себе си, пък да става каквото ще"
 
Мариана Попова и Миро от КариZма Сн. Avtora.com
 
Полуфиналът на Евровизия 2006 г. е на 18 май, финалът на 20 май. Тази година в конкурса ще участват 36 европейски страни плюс Израел.
Сподели.