Излиза новият албум на Kesha − "Rainbow"

Pinterest LinkedIn +

След 4-годишна пауза американската певица Kesha се завръща на музикалната сцена с предстоящия си солов албум. Проектът, озаглавен "Rainbow", излиза на 11 август 2017 г. в две версии: цензурирана и нецензурирана.

До момента от албума са издадени два официални сингъла − "Praying" и "Woman". На 28 юни Kesha пусна и трета песен от предстоящия проект − "Learn to Let Go".

"За мен "Learn to Let Go (Научи се да продължиш) не е само заглавие на песен. Това е мотото на живота ми през последните няколко години, тъй като трябваше  да се науча да се освобождавам от миналото и да не позволявам то да ми влияе. Научих се да се справям с гнева и с болката, защото ако човек ги държи твърде дълго в себе си, те стават отрова за самия него. Разбрах, че когато ти се е случило нещо лошо, единственото правилно решение е да го преодолееш, да не "оставаш" при него и да продължиш напред", казва русокоската.

Песента "Learn to Let Go" e написана от Kesha заедно с майка ù Pebe Sebert и копродуцента Stuart Crichton. Песента е лична изповед на певицата, а видеото ни отвежда в детството на Kesha. В него са използвани кадри от личния ù архив: моменти от различни семейни празници, коледни тържества, първи стъпки в танците и т.н.

За записите на новия албум "Rainbow" Kesha работи с музиканти като Ben Folds, Ricky Reed, Eagles of Death Metal и Dolly Parton. Кънтри легендата се включва в албума с дует в кавър версията на собствения ù хит "Old Flames Can't Hold a Candle to You".

Сподели.