Излязоха демо версии на Transformers: Fall of Cybertron

Pinterest LinkedIn +

Transformers: Fall of Cybertron няма да излезе преди 21 август, но Xbox 360 и PlayStation 3 потребителите, проявяващи интерес към продукцията на High Moon Studios, вече могат да придобият представа за геймплея й.

Демо версията на играта, която ще има и PC порт, включва две сингълплеър мисии – една с Bumblebee и една с Vortex. Освен това играчите ще могат да си конструират свой собствен робот, с който да влязат в битка срещу други подобни, избирайки между онлайн режимите Team Deathmatch и Conquest. Демото вече е достъпно за ползвателите на Xbox Live Marketplace със златен абонамент и за американските PSN потребители; европейските ще трябва да почакат до утре.

През юни Activision обявиха, че Питър Кълън, който озвучава репликите на Optimus Prime както в серийния филм, така и в игралната поредица на Майкъл Бей, отново се е отзовал при осъществяването на Fall of Cybertron, подобно на Грег Бъргър в ролята на Grimlock.

Актьорският каст на играта включва още Нолън Норт (Bruticus, Cliffjumper, Brawl), Трой Бейкър (Jazz, Jetfire, Kickback), Фред Татасчоре (Megatron, Ratchet, Metroplex), Стив Блум (Shockwave, Swindle, Sharpshot), и Исаак Сингълтън (Soundwave).

Сподели.