Излезе саундтракът на "50 нюанса освободени"

Pinterest LinkedIn +

Докато през 2017 г. любителите на еротичната сага "50 нюанса" се пренесоха в ново ниво на отношенията между Анастейша и Крисчън, то с третата финална част на поредицата те ще станат свидетели на интригуващата и дългоочаквана развръзка на техния романс.

В деня на световната премиера на филма "50 нюанса освободени" излиза и официалният саундтрак към него. Един от бившите членове на популярната бой банда "One Direction" – Лиъм Пайн − и поп певицата Рита Ора обединяват талант в първия сингъл от саундтрака "For You". В списъка с песни към филма се откроява и парчето "Capital Letters" с вокалите на Хайли Стайнфилд.

Романтичната драма "50 нюанса освободени" е режисирана от Джеймс Фули и е с участието на Дакота Джонсън и Джейми Дорнън. С 23 песни и много неочаквани звездни колаборации меломаните ще се потопят в дълбокия и провокативен свят на романтичната история.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.