Излезе първият User Generated Content Pack за inFamous 2

Pinterest LinkedIn +

Малко повече от месец след рилийза на PS3 ексклузивния open-world екшън inFamous 2 - най-купуваната игра от Amazon в САЩ за юни, Sucker Punch Productions издадоха в PlayStation Network първия от серията планирани User Generated Content Pack-ове, включващ избрани превозни средства от сингълплеър мисиите на заглавието.

Сред тях са линейка, велосипед, полицейска кола на New Marais - историческия южен град, към който главният герой в поредицата, Коул Макграт, се отправя с надежда да открие пълния потенциал на своите супер-сили, лимузината и пикапа на Бертран.

В допълнение към новия автомобилен парк, DLC-то добавя функция за лесно и прецизно търсене на мисии по всевъзможни ключови думи, в това число потребителските имена на играещите inFamous 2 в PSN.

В момента в гейм платформата на Sony има над 50 000 потребителски мисии за играта, създадени чрез едитора на мисии, предоставен на играчите безплатно. Sucker Punch пуснаха бета версия на сервиза, който включва същия набор инструменти, използвани от студиото при разработването на оригиналните мисии от inFamous 2, през април.

Сподели.