Излезе първият сингъл на Bono и The Edge от Spider-Man Turn Off The Dark OST

Pinterest LinkedIn +

Едно от парчетата, написани и записани от Bono и The Edge от U2 за злополучния рок мюзикъл Spider-Man Turn Off The Dark – най-скъпата бродуейска продукция на всички времена, погълнала над $70 млн. и при това заклеймена като "един от най-ужасните мюзикъли в историята", вече може да бъде закупено през iTunes и прослушано безплатно в YouTube.

Става дума за седмия трак от Акт I - Rise Above 1, който двамата музиканти от една от най-успешните рок групи в историята представиха по време на финалния концерт на ТВ шоуто American Idol, заедно с изпълнителя на главната роля в постановката – Рийв Карни (Reeve Carney).

Саундтракът на Spider-Man Turn Off The Dark, чийто оригинален режисьор – Джули Теймър, напусна продукцията и бе заменен от асистент-режисьора Филип Уилям Маккинли, включва общо 19 парчета, композирани от фронтмена и китариста нa U2.

След серия от отложени премиерни дати, зле приети от критиката предпремиерни представления и контузии на няколко от актьорите в резултат на твърде екстремните летящи каскади, новата официална премиерна дата на Spider-Man Turn Off The Dark е 14 юни.


Сподели.