Излъчват "Планета Прима 2005" по bTV

Pinterest LinkedIn +


Тази вечер националната телевизия bTV ще излъчи от 20:00 ч. грандиозен поп-фолк концерт. В концерта на Пайнер, състоял се в гр. Пловдив на стадион "Ботев" , на 1 септември, участват звезди от ранга на Ивана, Гергана (на снимката), Мария, Камелия, Емилия, Преслава, Малина, Емили и Анелия.

Събитието е 12-то подред от общо 15-те концертни събития, състояли се на стадионите в различни български градове в периода 10 август - 7 септември.

При участието си в спектакъла всяка от звездите изпълнява микс от свои песни, плюс няколко нови, предназначени ексклузивно само за концертите от турнето "Планета Прима 2005". Сценичното шоу се допълва от три балета и разполага с екипи от над 120 човека технически персонал. Всички концерти са преминали при рекорден зрителски интерес. Единственият заснет спектакъл от Планета ТВ, обаче, е този в Пловдив, и той вече беше излъчен от медията на 17 септември; предстои и издаването му на DVD.

Излъчването на концерти от турнето на "Планета Прима" и изобщо от жанра на поп-фолка е безпрецедентно за програмната схема на националните медии. Решението на bTV се тълкува като борба за рейтинг, с противник риалити шоуто на Нова Телевизия "Big Brother".

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.