Изгониха Петя Павлова. Vip Brother наказа Азис и Десислава

Pinterest LinkedIn +

Певицата Петя Павлова стана първия изгонен участник от къщата на Vip Brother 2. Блондинката загуби играта след драматична и продължителна борба с победителя от първото издание на Big Brother - Здравко Василев.

Третият борил се за оставане в къщата - перкусионистът Калин Вельов, "спаси кожата", след като получи рекордно високо одобрение от "публиката".

По време на гласуването отрицателният вот на зрителите се движеше в рамките: Петя - 45%, Здравко -  45%, Калин - 10%.

Веднага след процедурата по изгонване се проведоха следващите номинации. При тях участниците номинираха по трима съквартиранти, съответно с по 3, 2 и 1 точки.

По тази схема най-много отрицателни точки събраха Здравко и Десислава. Vip Brother, обаче, вкара допълнителна интрига, поставяйки Азис сред номинираните, като повод за това беше опит за конспирация от страна на фолк краля с красавицата Десислава.

В крайна сметка, след няколко рокади и условности - актуалните номинирани за изгонване са Азис, Десислава, Здравко и Росица Новева.

Междувременно беше излъчен материал който представи голям скандал в къщата в който участваха Венета Райкова, Росица и Десислава.

Сподели.