Избираме "Мис Национален отбор"! Коя е най-секси фенка?!

Pinterest LinkedIn +

За първи път у нас, български хубавици ще се окичат с титлите - Мис "Национален отбор" - футбол, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" - баскетбол.

Техните притежателки ще бъдат провъзгласени за талисмани на българските национални отбори съответно по футбол, баскетбол и волейбол. 

Инициативата се осъществява с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.

Красавиците ще бъдат коронясани през юни тази година след национален конкурс под формата на кастинг в седем български града. След края на кастинга ще бъде организирана тържествена церемония за връчването на короните и титлите. Тази церемония ще бъде излъчена по БНТ.

"Реших да вложа цялата си енергия в подобно начинание, защото съм сигурна, че женската красота може дабъде вдъхновяващ съюзник на големите спортни постижения. Мисля също, че българският фен ще приеме с гордост една красива "мис" на своите трибуни", коментира Маги Георгиева, създател на идеята, продуцент на конкурса и самата тя талисман на българския национален отбор по футбол по време на квалификациите за Евро 2004 и на самото първенство в Португалия през 2004 г.

Записването на желаещите започна на 27 април на уеб страницата на конкурса с попълване на въпросник. На 15 май стартира кастингът по градове - Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград. Финалът ще е в София началото на юни, а изборът на всички финалисти ще е през втората половина на юни. 

Сподели.