Един милион долара, ако успееш да вкараш футболист в леглото си

Pinterest LinkedIn +

Един милион щатски долара ще получи всяка жена, която успее да вкара американската футболна звезда Тим Тибоу (Tim Tebow) в леглото си, а след това да го докаже. Наградата е обявена от американския онлайн портал "Ашли Медисън", който помага на семейни мъже и жени да изневерят на половинките си като им намери подходящ партньор.

Макар примамливата оферта да изглежда много лесно изпълнима, тя е истинско предизвикателство. Причината за това е, че като син на евангелисти играчът на "Ню Йорк джетс" се е зарекъл да следва стриктно християнските ценности и да пази девствеността си докато не сключи брак. 

За да проверят наистина ли 24-годишният Тим е успял да устои на съблазните, които предлага нощният живот в Ню Уорк, от "Ашли Медисън" са готови да загубят 1 милион долара. 

Дали заради чара си, или заради това, че ценностите му са толкова различни, футболистът е спечелил симпатиите на редица известни дами. Дори световноизвестната скиорка Линдзи Вон и бившата съпруга на баскетболиста Крис Хъмфрис - Ким Кардашиян са спрягани за негови фенки. 

Сподели.