Избери кой да открие Тънка червена рок седмица 3 и спечели 3-дневен двоен пас!

Pinterest LinkedIn +

Потребителите на Music Space имат възможността да определят групата, която ще открие Тънка червена рок седмица 3 (Thin Red Rock Week). Фестивалът ще се проведе на 13, 14 и 15 декември в бар "Тънка червена линия" в София, а трима от потребителите на Music Space, участвали в гласуването, ще спечелят тридневна двойна покана за събитието.

Ето кои са групите, между които ще протече гласуването:

Hate Campaign
Crashbrake
Invisible Dreams
TAKN
Downslot

За да гласуваш, е необходимо да напишеш името на групата, на която симпатизираш като коментар под видеото "Избери кой да открие Thin Red Rock Week и спечели 3-дневна двойна покана!" в Music Space.

Можеш да гласуваш за неопределен брой групи, но само по веднъж за всяка от тях. Крайният срок за гласуване е 12:00 часа на 23 ноември 2011 година.

Групата, която събере най-много гласове, ще спечели правото да открие фестивала "Тънка Червена Рок Седмица" на 13 декември. Всички гласували потребители ще бъдат включени в томбола на лотариен принцип, чрез която ще бъдат изтеглени тримата печеливши, които ще грабнат тридневна двойна покана за фестивала.

Имената на групата победител и на тримата печеливши потребители ще бъдат обявени в 13:00 часа на 23.11.2011 г. чрез новина в Music Space (www.musicspace.bg), както и в страниците на Music Space във Facebook, Google+ и Twitter.

Сподели.