Иво Аръков и Къванч Татлъту са смъртни врагове в новия сериал "Ирония на съдбата"

Pinterest LinkedIn +

Горещо лято очаква зрителите на bTV с новия сериал "Ирония на съдбата" ("Çarpışma"). В него българският актьор Иво Аръков си партнира с един от най-известните турски актьори у нас - Къванч Татлъту, познат с ролите си в "Перла", "Забраненият плод", "Искрите на отмъщението".

В  новия сериал Аръков се превъплъщава в ролята на Иван Сокуров – руски мафиот, израснал по затворите, враг номер едно на героя Кадир Адълъ - дългогодишен началник на отдел "Борба с организираната престъпност" към полицейското управление в Истанбул, в чийто образ влиза Татлъту.

С драматичен сюжет, спиращи дъха екшън сцени, изпепеляваща любовна история и първокласен актьорски състав епизодите на премиерната поредица обещават да пленят всички пред екрана от 29 юни, всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Иво Аръков като руски мафиот
Освен звездата Къванч Татлъту в "Ирония на съдбата" участват и редица други популярни имена, сред които Елчин Сангу, позната на публиката с емблематичната си роля на Дефне в „Любов под наем", както и младите надежди на турското кино и телевизия – Мелиса Аслъ Памук (Асу от "Черна любов") и Алперен Дуймаз (Али от "Горчива любов"), за които участието в поредицата е трамплин към успеха както на местно, така и на международно ниво.

Иво Аръков е познат на българските телевизионни зрители от сериалите "Фамилията", "Скъпи наследници" и "Съни бийч". 

Сподели.