Иван Несторов (СМЕ): "Преговаряме с Мадона, преговаряме с AC/DC, само с марсианци не преговаряме!"

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с публикация на в-к Нощен труд, в която по повод обявения концерт на Мадона в България се цитира съпрезидента на СМЕ Иван Несторов - Амебата, Avtora.com се свърза с последния за повече информация относно евентуалното събитие.

"Не виждам разлика между Нощен труд и жълтите вестници. Дадох интервю за тях, но съвсем по различен начин, а те си го интерпретират, както си искат", каза за Avtora.com Несторов.

"Казах това, което казвам и на вас. Това което ме питате, ме питаха и те, но аз не мога да отговоря по друг начин, защото нямам други отговори", допълни Несторов на въпрос доколко е реален един концерт на Мадона в София.

"Мадона няма хонорар, нито AC/DC имат хонорар. Това са глупости, страхотни! Звездите от този ранг нямат хонорар. Сумите се определят на съвсем друг принцип въз основа на цени на билетите, капацитет, разходи и т.н. и обикновено това е процентна сделка и въобще нямат твърди хонорари", коментира изнесената във в-к Нощен труд информация Несторов относно споменаването на хонорар на AC/DC в размер на 3 млн. лева.

"Не мога да ви дам никаква конкретна информация за цената на билетите за такъв концерт (Мадона), защото то не се знае изобщо дали ще има такъв. Ако има евентуално, ние ще излезем на пресконференция, официално, ще обявим всички подробности", каза още съпрезидентът на СМЕ.

"Ако това не стане няма никакъв смисъл от това да си начешем езиците сега колко струват билетите", допълни Несторов.

"Не само с Мадона, водим преговори и с AC/DC, водим преговори с абсолютно всички, освен с марсианците, както правим всяка година в продължение на 17 години", обясни политиката на фирмата Cофия Mюзик Eнтерпрайсиз, Несторов в която той е съдружник с Димитър Ковачев - Фънки.

Сподели.