Иван: Не аз, а Вихра е тази, която разбива семейства!

Pinterest LinkedIn +

След като през последните месеци раздялата на Иван и Вихра стана публично достояние и бе широко отразена в медиите, благодарение най-вече на нейните откровения и коментари в различни интервюта, все пак и популярният ТВ водещ реши да представи своята версия по темата.

"Вихра се държи изключително арогантно, гнусно, лъжливо и прави много отчайващо зли неща. Тя дълбоко в себе си е един изключително нечестен и лицемерен човек. Всяка една дума, която тя казва, е лъжа", каза в предаването "Директно Карбовски" по Нова ТВ Иван Христов.

"Живях 8 години с Вихра, признавам си, че последните 4-5 никаква любов не съм изпитвал. Ожених се за нея, защото никога не съм вярвал, че ще срещна жената на живота ми 8 месеца по-късно.

Никога не съм вярвал, че ще усетя тази пълнота, която изпитвам в момента, живеейки с тази жена, и която никога не съм изпитвал, живеейки с Вихра. Не съм близвал капка алкохол от 7 месеца. Живея нов живот. А за жената, която ми даде това, казват, че ми е любовница и че е разбивачка на семейства", каза още той.

В предаването Иван разкри, че "майката на детето му", както вече нарича бившата си съпруга, е тази, която е изневерявала, като дори на два пъти "напълно съзнателно е унищожила чужд брак".

Както е известно, според думите на Вихра пък, причината за развода им с Иван е връзката му с лицето на рубриката "Най-добрата майка" в неделния ТВ блок "Станция Нова" - Ирина Сарачинова.

В ефира на "Директно Карбовски" обаче, Иван прочете мейл от оператор в БНТ, като според написаното в него, Вихра е започнала интимни взаимоотношения с режисьора Милан Кузов още през 2000-та година. Аферата им дори довела до кратката раздяла на Кузов със съпругата му, който впоследствие все пак решил да изостави Вихра и да се завърне при законната си половинка.

"Точно тогава Вихра се прехвърля към 30 години по-младия Иван Христов. В началото на връзката си с него тя все още изпитва чувства към Кузов (демек, първото ни лято тя тъче на два стана) и има спорадични срещи с него, но с времето след раждането на дъщеря им отношенията им са прекратени", цитира въпросния мейл Иван.

Любовните контакти на Вихра и Милан Кузов обаче, се възобновяват през 2011 година, стана ясно отново от писмото, което Иван прочете.

"След като Иван Христов напуска семейното жилище, Вихра подновява контактите си с Милан Кузов. Кузова отново разбира за връзката им и след поредица от скандали през декември месец, Кузов се изнася от апартамента и напуска жена си, като излиза на квартира".

Така Иван обвини Вихра, че всичко, което тя говори пред медиите и публикува във Facebook, не е истина, като не той, а тя е тази, която разбива семейства.

Освен това, водещият уточни, че тиражираната от нея сума от 270 лв. всъщност е размерът на издръжката, която Вихра ще получава от него по закон като бивша съпруга, а не тази за детето им.

"Никога няма да се откажа от детето си. Мечтата ми е да бъда пълноценен баща за това дете. Естествено, че се грижа за детето ми в момента. Естествено, че тя няма да отрече това, защото всички касови бележки от това, което се купува за детето от мен, са в мен.

Самата Вихра не заслужава моето благоволение и няма никога повече да го получи. Тя води този стандарт на живот, заради мен, и не заслужава да го води повече".

Според Иван, Вихра "изстрелва лъжа след лъжа и живее в два свята". Единият, по думите му, е медиен - интернетски, вестникарски, жълт, а другият - реалният свят.

В съдебната зала Вихра пледирала Иван да не вижда никога детето им без нейно присъствие с желанието Ирина Сарачинова да не се среща с малката Ава, която месеци наред била системно настройвана срещу баща си и чийто живот се е превърнал в ад - отново по думите на водещият.

"След четири часа мъки съдът отсъди следните привременни мерки - всеки първи и трети уикенд, детето мога да си го виждам без присъствието на Вихра. И тя е съкрушена от това решение".

Иван заяви още, че от самото начало на връзката му с Ирина Сарачинова двамата са били напълно откровени за нея пред останалите, включително пред цялото общество, декларирали са с "открити сърца, че се обичат и че са един за друг", изнесли са се от своите домове, а не са се крили, за да се "радват на плътските си удоволствия".

Сподели.