Ивайло Драгиев, Калин Врачански, Миленита в новия български филм "Шестият ден" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

В края на 2013 година по екраните в страната ще излезе поредната нова българска кино продукция, с която Владислав Радев прави своя режисьорски дебют. Филмът е озаглавен "Шестият ден" и заснет по оригиналния сценарий на Радев и Стоян Витанов, който е и негов изпълнителен продуцент.

"Шестият ден" разказва историята на Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче.

Влюбени един в друг, двамата не искат да живеят разделени и Крис решава да се премести при Силвия в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги.

Главните роли във филма са поверени на Ивайло Драгиев (Тилт, Отплата), Костадинка Аратлъкова, Анжела Недялкова (Аве, Източни пиеси), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански (Стъклен дом, Още нещо за любовта), Милена Николова–Миленита (Лора от сутрин до вечер, Под прикритие) и др. Музиката е дело на Любомир Денев - младши.


Сподели.