Юлиан Вучков стана морален наблюдател на Милен Цветков

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след като предаването "Времена и нрави" на професор Юлиан Вучков беше свалено от ефира на TV2, популярният водещ отново се завръща на малкия екран. Професор Вучков ще води собствена рубрика в сутрешния блок на Нова телевизия - "Здравей, България".

"Бях поканен лично от Милен Цветков. Това е чудесна негова идея за една изключително важна област, каквато е моралната, която за съжаление е загърбвана от целия медиен фронт, особено много от телевизиите", каза за Avtora.com Юлиан Вучков.

Рубриката на проф. Вучков носи името "Морален наблюдател" и според думите му ще бъде посветена на моралните ценности и норми във всички области на живота.

Водещият ще се появява в ефира на "Здравей, България" всеки четвъртък, като включването му ще бъде с продължителност от 8 до 12 минути.

"Никой не е продиктувал на Милен Цветкова тази инициатива, макар че, разбира се, той е съгласувал тази идея с ръководството на Нова телевизия".

Професор Юлиан Вучков сподели още, че все още не е получил конкретни предложения за самостоятелно предаване.

"Няма как да остана без работа, целият печат и интернет гърми за мен. Никога няма да се примиря с мисълта да спра дотук, но зависи и какво заплащане ще ми предложат", допълни тв водещият.

Както по-рано Вучков каза за Avtora.cоm, предаването "Времена и нрави" е свалено от TV2 поради политически съображения и новата програмна схема на телевизията, която акцентира върху предавания с развлекателен характер.

Сподели.