It's too Big - човекът с най-голям пенис в света възпя мъжкото си достойнство

Pinterest LinkedIn +

42-годишният Джона Фалкън от Ню Йорк, който доказано е мъжът с най-дълъг пенис в света, възпя мъжкото си достойнство в песен, озаглавена It's too Big. Парчето е съвместно изпълнение на Фалкън и американския поп певец Adam Barta.

"Ако имаш късмет, мога да ти го покажа... Ако искаш да го пробваш, повози се на най-големия в света... Прекалено е голям, прекалено е голям", е част от текста на песента, посветена на необикновения член.

Фалкън, който определя себе си като бисексуален, привлече общественото внимание за пръв път през 1999 г., когато участва в документалния филм Private Dicks: Men Exposed на HBO. В него той и още 24 мъже отговарят напълно голи на интимни въпроси, свързани с либидото, сексуалните предпочитания, мастурбацията, полово предаваните болести и др.

Надареният американец държи рекорда на Гинес за най-дълъг мъжки полов член, като според документите пенисът му е дълъг 24 см в спокойно състояние и над 34 см - в ерекция.

Въпреки че многократно е бил канен да участва в порнофилми, Фалкън не е изкушен от подобна възможност, тъй като смята, че "това е лесният път... и няма да се отрази добре на актьорската ми кариера".

Освен като герой на документални филми със сексуална тематика рекордьорът се изявява и като актьор, писател и водещ на телевизионни шоу програми.


Сподели.