Италианският DJ KIRIL идва в България

Pinterest LinkedIn +

Италианският Drum & Bass диджей и продуцент KIRIL ще гостува в България по покана на "Future Sounds of Sofia". Диджеят с италиански произход ще зарадва меломаните от Пловдив на 18 май, а на 19 май ще има участие в София.

KIRIL започва своето пътешествие в света на музиката още като тийнейджър с няколко хип-хоп продукции. Скоро след това открива истинската си страст към музиката в стиловете Drum & Bass, Footwork и Jungle.

В края на 2013 г. се появява дебютното му парче "Corps EP" за италианския лейбъл "Mother Inc Sound". Това дава начало на неговата музикална кариера, като още през 2014 г. парчета му се оказват част от тайните "оръжия" на световноизвестни артисти като Dub Phizix, Hyroglifics, TC, Fixate и др. Не след дълго идва "Delirious EP" за "Flexout Audio" – издание за един от водещите иновативни UK лейбъли, което получава повече от положителна оценка от критиците.

Следват издания за "BNCexpress", "Vandal Records" и "Alchemy Breaks", доказващи способността на артиста да обхваща огромния спектър от различни стилове и жанрове. През 2016 г. KIRIL колаборира със съмишлениците си от "Was A Be" и става част от екипа на "Dreamers Recordings". През 2017 г. е забелязан от водещи артисти в модерното Drum & Bass течение – а именно "Noisia", които го приветстват в "Invisible Recordings", където DJ KIRIL издава "Binary Vol. 12", което бързо достига първо място в класацията "Beatport Top 10".

Допълнителна информация за събитията има тук 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.