"Истински сълзи и никакъв лук" в Wish You Were Here на Аврил Лавин (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В дългия списък с парчета, озаглавени Wish You Were Here, в това число композициите на Pink Floyd, Bee Gees, Fleetwood Mac, Rednex, Джейми Фокс, Alice Cooper и Incubus, от половин година насам присъства и Аврил Лавин (Avril Lavigne) с едноименната песен от четвъртия си студиен албум, Goodbye Lullaby, издаден през март 2011 г. Избрана за трети и най-вероятно последен официален сингъл от проекта, именно Wish You Were Here е най-новата филмирана песен на канадската мултиплатинена звезда, споделена с феновете й по цял свят чрез Vevo директорията й в YouTube.

Заснет през август от Дейвид Маерс (режисьорът на Firework на Кати Пери, Left Behind на Slipknot, Dirt Off Your Shoulder на Jay-Z и над 10 от клиповете на P!ink, в това число You Make Me Sick, Get The Party Started, Stupid Girls, So What и Fuckin' Perfect), видеоклипът генерира над 4 млн. импресии в първите два дни след премиерата си в YouTube на 8 септември (9 септември за България) и оглави седмичните класации за най-любим музикален (и изобщо) видеоклип в световен мащаб и най-високо оценен музикален (и изобщо) видеоклип в световен мащаб, заемайки второ място в класацията на най-дискутираните музикални видеоклипове (отново в световен мащаб). От дадените общо 73 069 оценки, 70 453 са положителни и едва 2616 – отрицателни.

Самата изпълнителка твърди, че сълзите й, уловени от камерата, са "напълно истински – никакъв лук!!!". Wish You Were Here ще бъде издадена като дигитален даунлоуд на 26 септември, но вече дебютира под No.99 в Hot 100 и No.64 в канадския сингъл чарт. Съавтори и съпродуценти на песента са шведските хитмейкъри Max Martin и Shellback, чийто тандем стои зад три от парчетата, включени в последния албум на Бритни Спиърс (в това число I Wanna Go), четири от парчетата от дебютния албум на Ke$ha – Animal и мн. др.


Сподели.