Искате устни като на Анджелина Джоли? Заповядайте!

Pinterest LinkedIn +

Дали има жена, която не мечтае за такива устни? Надали. Въпреки плашещо големия брой на неуспешните - и забавни, и трагични - опити за постигане на точно тези устни, повечето дами са готови на какво ли не, за да ги имат.

Заради огромния интерес устните ала Анджелина Джоли отдавна са станали доходоносен бизнес за пластичните хирурзи. Процедурата продължава 30 минути и струва около 500 евро. 

Хубавата новина е, че можем да постигнем промяната и без инжекции и сложни хирургични интервенции с неясен край.

Брет Фридман, един от най-предпочитаните гримьори в Холивуд, използва козметични средства, които създават неоново светлинен ефект. Трикът е винаги да се нанасят с пластмасова четчица.

Фридман съветва още да се използват  светлите нюанси на червилото, защото те отразяват светлината и устните изглеждат по-плътни и сочни. И обратно - тъмните цветове правят устните тънки и малки.

Има още един вълшебен начин да постигнете сочните устни на Анджелина Джоли.

Трябват ви само малко вазелин /става и безцветен балсам за устни/ и малко количество от провъзгласената за вълшебна подправка канела. 

Стъпка 1

Нанесете малко количество от вазелина с пръст върху устните си и го разнесете по цялата им повърхност.

Стъпка 2 

Вземете малко канела. Нека тя да полепне по пръста, с който сте нанесли вазелина. Това количество е напълно достатъчно. Втрийте подправката за няколко секунди в нанесения мехлем и изчакайте да подейства около минута.

Ще усетите леко боцкане, изтръпване и гъдел в устните - сигурен знак, че обемът им започва да се увеличава. Нанесете още един слой вазелин и вижте ефекта в огледалото.

Стъпка 3

Това е моментът, в който трябва да си направите селфи и да го споделите в социалните мрежи.

Стъпка 4

Спокойно може да пропуснете стъпка 3 :)

Сподели.