Iron Maiden с концерт в България през юни 2014

Pinterest LinkedIn +

Легендарната британска банда Iron Maiden ще пристигне в България за концерт на 16 юни 2014 година (понеделник) в столичната зала "Арена Армеец".

Шоуто в София е част от супер успешната световна обиколка на групата - Maiden England World Tour, която стартира с 34 дати в САЩ и Канада през юни 2012 година, а през 2014-та ще премине през Европа и Латинска Америка.

Брус Дикинсън коментира: "На нас ни доставя огромно удоволствие да свирим в България и сме развълнувани, че ще докараме Maiden England в София! Не сме били тук от 2007 година и нямаме търпение да видим страхотните си фенове отново!

За обиколката ни през 2014-та сме изменили малко сетлиста, за да покрием колкото може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някои от тези песни на живо.

Разбира се, ще осигурим мащабно светлинно шоу и оформление на сцената, различни превъплъщения на Еди, множество пиротехнически ефекти и други вълнуващи неща за нашите фенове.

И тъй като това е финалната част от турнето, ще е много повече от честване, тъй като то отбелязва края на един период за нас и ние смятаме да направим едно шоу, което почитателите ни никога няма да забравят!"

Билетите за концерта на Iron Maiden са на цени от 60 до 140 лева, като продажбата им в мрежата на Ticketpro стартира на 14 февруари 2014 г.

Сподели.