Ирина Шейк: Всяка жена е секси

Pinterest LinkedIn +

Моделът Ирина Шейк вярва, че всички жени са секси. Според 31-годишната Ирина, която има деветмесечна дъщеря на име Лиа с партньора си Брадли Купър, настоява, че красотата идва отвътре.

Тя каза: "Според мен въпросът не е в носенето на високи токчета или в червените устни. Сетивата определено идват отвътре. Всяка жена може да се чувства секси, а и всяка жена е секси по свой начин. Само изражение или усмивка може да направи така, че една жена да изглежда супер секси".

На въпроса какво или кой я кара да се чувства уверена, тя каза пред списание "LOOK": "Аз самата. Не вярвам, че някой друг трябва да ви накара да се чувствате уверени. Това трябва да дойде отвътре".

Ирина е много горда със своето семейство, което винаги е източник на вдъхновение за нея. "И баба ми, и майка ми бяха влиятелни. Израснах в женско семейство и научих много за това как да бъда силна и никога да не се отказвам, как да вървя по моя път и да сбъдвам мечтите си. В моето семейство винаги се подкрепяхме − мога гордо да кажа, че имам най-доброто семейство на света. Баба ми винаги ме вдъхновяваше" − разказва Ирина и споделя, че никога не е била по-щастлива.

"Най-важното е да бъдеш в мир вътре в себе си и да бъдеш щастлив. Аз се радвам на всеки миг от живота си и съм много благодарна за всичко, което Бог ми е дал", допълва ангелът на "Victoria's Secret".

Сподели.