Търсите финансиране за закупуване на ново жилище? Ето как да получите изгоден ипотечен кредит за сдобиването с нов дом!

Pinterest LinkedIn +

Купуването на дом е сериозна крачка, към която всеки се стреми. Но тя е и отговорност. Особено ако е свързана с тегленето на ипотечен кредит. Ето защо, ако искате да се сдобиете с нов дом, трябва да сте добре запознати с условията, които банките имат за ипотечни кредити.

Когато търсите своя нов дом, има много неща, на които трябва да обърнете внимание. Местоположение, удобства в близост, цена. Когато търсите перфектния жилищен кредит, едно от нещата, които трябва да проследите, е лихвата. Защо? Защото този тип кредити много често са с дълги срокове и колкото по-голяма е лихвата при по-дълъг срок, толкова повече пари ще трябва да плащате. От друга страна, ако изберете правилния кредит и лихва според своите стандарти, ще можете спокойно да се радвате на новия си дом, без да се притеснявате дали ще можете да погасите кредита си.

Ако искате да кандидатствате за ипотечен кредит, обърнете внимание на предлаганата от банката лихва. Сравнете лихвите на различните банки и пресметнете каква е сумата, която ще заплатите в края на периода.

Струва ви се сложно?
Чудите се откъде да започнете?
Как да изчислите всичко и да вземете правилното решение?

Ако искате да си спестите часове ровене в сайтовете на банките и да получите изгоден ипотечен кредит, доверете се на новата услуга на izbiram.bg, която ви помага да откриете най-ниската лихва за своя ипотечен кредит.

Какво представлява услугата?


С тази напълно безплатна услуга Izbiram.bg се превръща във ваш кредитен консултант, който анализира данните ви и ви изпраща списък с най-изгодните кредити според вашите нужди. Платформата е създадена така, че работи с всички родни банкови и небанкови финансови институции, за да може да дава на потребителите най-точната и изчерпателна информация, от която те имат нужда.

Така, когато получите своя индивидуален списък с кредити, ще можете много по-лесно и бързо да вземете решение към коя банка да се обърнете, за да постигнете най-лесно целта си да закупите нов дом.

С новата платформа на Izbiram.bg получавате бърза и напълно безплатна финансова консултация, за да можете да откриете най-добрия ипотечен кредит за своя нов дом.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.