Йоана и Део станаха артисти на Avenew

Pinterest LinkedIn +

Йоана е новият женски глас в каталога на AveNew Productions. Пилотният сингъл "Твоя" към предстоящия проект на певицата е готов, а снимките на клипа към него са насрочени за края на месеца.Новият студиен проект на Йоана ще излезе на музикалния пазар през есента.В момента се работи по видеоклип към сингъла, режисиран от Александър Моллов. Очаква се видеото да се завърти в национален ефир най-късно в средата на май.

Чаровникът Део влезе в каталога на AveNew Productions. От понеделник в националния радио ефир ще се завърти "По-добре недей" - първият сингъл от дебютния албум на изпълнителя.
Предстоящият албум включва осем песни и четири ремикса, седем от които са вече завършени. Музиката на пет от парчетата е написана изцяло от Явор Русинов от "Bulgaro". Негови са също и всички аранжименти.

Две от песните са по музика на Ицо Хазарта (в съавторство с Явор Русинов). Текстовете са на Ицо Хазарта, Тео Чепилов и Део.
Започнаха и снимките на видеоклипа на "По-добре недей", който ще бъде представен в края на месеца. Режисьор е Виктор Чучков Jr., оператор Жоро Марков, продуцент . "Чучков Брадърс".

Към албумa ще бъдат заснети четири видеоклипа.


Инфо: Avenew Productions
Сподели.