Instagram заплаши Мадона, че ще изтрие профила й

Pinterest LinkedIn +

Мобилната социална мрежа Instagram продупреди поп звездата Мадона, че профилът й може да бъде закрит, ако продължи да не се съобразява с правилата на апликацията.

В официалното съобщение се казва: "Здравейте, Мадона. Забелязахме, че Вашият Instagram профил нарушава нашите правила... Накратко, молим да не споделяте снимки, които не са Ваши, да не споделяте снимки, които показват голота или съдържение за възрастни, да не споделяте нелегално съдържание, да не споделяте снимки, които са насочени срещу индивиди или група или срещу нашите Условия за употреба".

Мадона създаде своя профил в Instagram през ноември 2012 г. и до момента е публикувала 19 снимки, като не става ясно кой от кадрите е провокирал ръководството на социалната мрежа да отправи строгото си предупреждение.

Предполага се, че става дума за публикуваните наскоро от звездата снимки в едър план на голите й гърди, последвана от по-късна публикация на снимка, на която се вижда дупе, за което се предполага, че е на 54-годишната певица.

"Моля, обърнете внимание, че ако продължите да нарушавате правилата, акаунтът Ви може да бъде закрит или да Ви бъде отказан достъп до Instagram без предупреждение
".

Самата Мадона остави писмото без коментар, публикувайки го в своя профил на вниманието на 150-те си хиляди последователи Instagram.

Сподели.