Иновативно суинг пързаляне с The Correspondents

Pinterest LinkedIn +

Електро суинг фуриите от британското дуо The Correspondents разтанцуваха за втори път столицата, след като вече пролетта ни бяха дали показно как го правят на Острова.

Mr. Bruce и Chucks с основание бяха нарочени за хедлайнери на снощното трето парти от тематичната серия Smugglers Swing Club, защото наистина нажежиха и наелектризираха всички фенове на стила. А за автентичност и пълно потапяне в дебрите на суинг културата, освен сета на диджеите от The Smugglers Collective, дамите можеха да се възползват и от безплатен грим и винтидж прическа. Роклите, перлите, очилата и другите характерни за 30-те години аксесоари си ги носеха от вкъщи.

Екстравагантният Mr. Bruce, заедно с музикалната си половинка зад пулта Chucks излязоха гръмко на сцената на софийския клуб Mixtape 5 малко след 01:00 часа. И всички присъстващи моментално се разкършиха под електро суинг, джаз и хип-хоп ритмите на дуото. Енергията беше в обилни количества, защото ексцентрично облеченият Mr. Bruce беснееше, танцуваше и не спираше да нахъсва с думите: "Колкото по-луди сте вие, толкова по-луд ставам и аз", а на него определено му се получаваше.  

От интересната им стилова смесица, минаваща от суинг, джаз, електро, през дъбстеп и дръм енд бейс, прозвучаха дебютното им EP What's Happened To Soho?, първият сингъл Cheating With You, Washington Square и още парчета, допълващи феноменалния им гиг.

Определено избраната от тях структура ЕмСи плюс диджей е доста успешна и експлодираща комбинация, особено на живо участие. Именно в това се убедиха в мразовитата петъчна вечер препълнилите клуба суинг маниаци. А момчетата от The Correspondents, освен че бяха удивителен музикален фон, показаха що е то театралност и ексцентричност.

Сподели.