Infinity Blade III излиза в App Store дни преди iPhone 5S

Pinterest LinkedIn +

Близо две години след рилийза на Infinity Blade II, чийто анонс бе направен по време на Apple iPhone 4S Presentation Keynote, Chair Entertainment обяви Infinity Blade III отново на същото събитие, само че този път за iPhone 5S.

Завършекът на трилогията, започнала съществуването си през 2010 г. с възторжено оценената и също толкова успешна в комерсиален аспект Infinity Blade, ще излезе в App Store на 18 септември 2013 г.

Захранваната от Unreal Engine 3 игра ще се продава за $6,99 и ще може да бъде инсталирана на новите iPhone 5S и iPhone 5C, а също и на предишните три модела iPhone (5, 4S и 4), iPad 2, 3, 4 и Mini, както и на четвърто и пето поколение iPod Touch.

В нея освен с героя от първите две Infinity Blade части Сиърс ще може да се играе и с Иса - мистериозната жена, представена за първи път в Infinity Blade II. Двата персонажа ще имат различни оръжия и брони, както и индивидуални бойни стилове.

Австралийският актьор Джон Нобъл, участващ в Lord of the Rings и сериала Fringe, е озвучил репликите на големия злодей в Infinity Blade III - The Worker of Secrets.

Сподели.