In Flames изваждат новия албум в София

Pinterest LinkedIn +

Шведската метъл група In Flames ще представи песни предимно от най-новия си албум "A Sense Of Purpose" по време на предстоящото си гостуване в София. Бандата ще изнесе концерт на 29 март в зала "Деница".

Последният албум на In Flames спечели наградата за най-добър шведски запис, а бандата за най-добра шведска група по време на годишните награди Bandit Rock Awards.Визитата на In Flames, която е организирана от Жокер Медиа и Община Каварна, е част от актуалното турне Eastern European Tour 2009.

Музикантите избраха съвсем скромно меню за концерта си в София - студена храна, сандвичи, различни видове чипс, горчица и майонеза, както и българска бира.

Електронни билети за концерта на In Flames могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.