Imbeciles откриват за Placebo в Лондон

Pinterest LinkedIn +

Imbeciles ще откриват два концерта на Placebo в Brixton Academy, Лондон на 1-ви и 2-ри март 2004 г.! Двете групи се запознаха в България, когато Imbeciles (дълги години популярни като Babyface Clan) бяха избрани от мениджмънта на англичаните за откриваща група на софийският концерт на Placebo.

В началото на октомври 2003-та година, Imbeciles заминаха за Лондон и няколко месеца по-късно подписаха договор с лейбъла на Marco Pironi – OLLA . Първоначално OLLA ще издадат сингъл на групата, чийто музикален продуцент ще е Richard X, работил със Sugababes, Shane McGowan и Jocelyn Brown.

Поканата към Imbeciles да откриват за една от най-влиятелните групи в техния стил – Пласибо – е най-големия успех на българска група в чужбина в последните години. Днес Imbeciles са: Атанас Русков – вокали, Иво Стоядинов – китари, Роко Костадинов - барабани.

И двете вечери Imbeciles ще се качат на сцената точно в 19.15 часа и ще свирят 25 минути. Още по-интригуващ е факта, че всички билети и за двата лайфа са напълно продадени!

За двете шоута в Академията Брикстън, българите получават самостоятелна гримьорна, правото да поръчат “кетеринг” менюто си и правото да вкарат 15 човека на шоу в специалния V.I.P. лист за гости. Първите приятели, които Imbeciles са поканили са Stereo MC’S и Dr Das от Asian Dub Foundation, които са потвърдили присъствието си на концерта на 2-ри март 2004. Следващия концерт на Imbeciles в Лондон е на 5 март 2004 г. в клуб The Rocket на Holloway Road.


Инфо: Cube Fest Org.

Снимка: Елена Ненкова

Сподели.