“I’m Only Looking – The Essential INXS”

Pinterest LinkedIn +

“I’m Only Looking – The Essential INXS” е DVD с хитова колекция от видеоклипове на една от най-знаменитите рок групи - INXS. Подбраните в него песни са 20, като за 5 от тях е добавена караоке опция.

С изключителна кариера, продължила повече от 25 години, INXS без съмнение е една от най-великите групи в света. С повече от 30 млн. продадени копия по света, безброй награди от критиката и феновете, платинени сертификати и история със забележителни успехи, групата е най-успешната австралиийска рок банда.

Още с първия си гиг, когато все още са с името Farriss Brothers в Сидни през 1977г. Майкъл Хътчинс (Michael Hutchence), Кърк Пенгили (Kirk Pengilly), Гари Гери Биърс (Garry Gary Beers), Тим Фарис (Tim Farriss), Андрю Фарис (Andrew Farriss) и Джон Фарис (Jon Farriss) бързо завладяват Австралия, а след това и целия свят.

През 80-те и 90-те години на миналия век INXS са в апогея си. Помолени сами да определят музиката си, членовете на бандата казват: “денс музика от бели момчета”, “голям, първичен, мръсен шум”, “емоционални малки песнички”. Критиците обаче са по-красноречиви. Те говорят за песните им като за “смес от инструментални цветове с копринено приплъзване на гласа по стегнатите ритми”, “свободни, елегантни, фънки” и “плътна, изискана красота”.

Имат 17 хита в класацията на Билборд, 7 от които са в Топ 10, 6 хита в Топ 10 на Вeликобритания и САЩ, седем награди на MTV, 3 Grammy номинации и албуми, които стават номер 1 в цял свят. За по-малко от десетилетие след създаването си са обявени от музикалните журналисти за една от трите най-велики банди на света по това време, заедно с U2 и Guns N’Roses.

“I’m Only Looking – The Essential INXS” е на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс / Юнивърсъл мюзик

Съдържание на DVD-то:

1.Just Keep Walking
2.Den't Change
3.Original Sin
4.What You Need
5.Kiss The Dirt (FALLING DOWN THE MOUNTAIN)
6.Listen Like Thievs
7.Need You Tonight (+караоке)
8.Devil Inside
9.Never Tear Us Apart (+караоке)
10.New Sensation
11.Mystyfy
12.Suicide Blonde (+караоке)
13.Disappear (+караоке)
14.Shining Star
15.Not Enough Time
16.Taste It
17.Baby Don't Cry (+караоке)
18.Beautiful Girl
19.The Gift
20.Elegantly Wasted

Сподели.