Игор Шнуренко идва в България

Pinterest LinkedIn +

Каним ви на среща с Игор Шнуренко – писател, независим експерт и лектор в областта на изкуствения интелект, децентрализацията, философията на технологиите и разума. Той ще представи лично първата си книга, преведена на български – „Демонът отвътре“. С нея ще надникнем в „черната кутия“ на новите технологии и ще поговорим за изкуствения интелект – за неговото минало, настояще и възможно бъдеще. Какво ни очаква в света на умни градове, умни домове, умни пътища, умни автомобили – в една разумна среда, на която поетапно предаваме всички лостове за управление? А какво ще стане, когато отстъпим и на последния фронт – съзнанието?

Ще разберем (може би :)) в сряда, на 9 ноември, от 18 ч. в Barter Community Hub. Очакваме ви на последния етаж на бизнес център „Витоша“, на покрива на сградата (бул. „Черни връх“ 47, София).

Повече за книгата вижте тук: https://iztok-zapad.eu/predstoyashti-zaglaviya/demonat-otvatre.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.