Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Pinterest LinkedIn +

Име: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Жанр: Приключенски Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

В тази невероятна мобилна игра, ще можете да сте в ролята на ключови герои от  едноименния филм, като Сид и Бък. И въпреки че филмовата история има малък ефект върху играта, тя все пак е уникална - това че не следва сценария съвсем точно, не означава, че няма да разпознаете различни места и приключения!

Това е мобилно приключение с много движение – прескачане на лава, бягство от злите птеродактили, като има задоволително количество разнообразие в нивата. Дори ще можете да летите върху приятелски настроен динозавър! Ще се търкаляте, скачате, люлеете и всичко това с един бутон!

Ще срещнете и любимите си приятели от поредицата Ice Age – Мани и Диего ще се появят по някое време, докато играете.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs е една от най-успешните анимации правени някога! И сега имате възможност да я видите и на вашия мобилен телефон!
Сид е изчезнал в странен свят под леда и трябва да избяга от динозаврите, за да
намери своите приятели! Приключението продължава и вие не можете просто така да избягате от праисторическите забавления! Свалете си продължението на една от най-продаваните мобилни игри в света!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0090 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.