Явор Бахаров пак се подигра със съда! Докога актьорът ще се мисли за недосегаем?

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Явор Бахаров не се яви на делото, по което е подсъдим. Заради това съдът в Разлог за трети път се разпуска, без да проведе заседание. Освен обвиняемия пред съда отново не се яви и неговият защитник – адвокат Токов, пише онлайн издание.

По-малкият от двамата братя театрали беше арестуван през първите месеци на годината в нетрезво състояние. В момента по случая тече дело.

Дори да не се яви в съда на 8.07., за когато е насрочено следващото заседание, районният съд ще трябва да излезе с решение.

В началото на февруари Бахаров управлява автомобил под въздействие на алкохол. При проверка на място дрегерът отчита 1,42 промила алкохол в кръвта.

Действието тогава се развива в курортното градче Банско. Малко над долната станция на лифта униформените забелязват кола, която се движи с несъобразена с условията скорост. Самото возило отвсякъде крещи – вижте ме!

Прозорците са отворени, музиката е усилена докрай, а шофьорът видимо е неадекватен. Зад волана се оказва Явор Бахаров, екипиран от глава до пети. Със скиорска каска и екип за спускане актьорът управлява возилото си по втрещяващ начин. Освен положителната проба за наличие на алкохол, по-късно се установява, че в Бахаров е бил и под въздействие на наркотици.

Въпреки тежкото провинение, явно е обаче, че актьорът не възприема себе си за виновен.

Отсъствието му от заседателната зала е красноречиво доказателство за това, че Бахаров се опитва да се скатае от правосъдието. Това му поведение предизвика остра реакция от страна на феновете. Този за какъв се мисли и какво щеше да стане, ако беше ударил някой, са само част от реторичните въпроси на наблюдателите.

Отговор Бахаров обаче едва ли ще даде. Ще припомним, че по време на провинението, за което в момента е обвиняем, той изтърпяваше наказание пробация за сходна грешка пред правосъдието.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.