Японският романтичен симулатор с гълъби Hatoful Boyfriend излиза на английски в Steam

Pinterest LinkedIn +

Необикновената sim игра Hatoful Boyfriend на японския дизайнер и илюстратор Hato Moa ще излезе в нова, англоезична и разширена версия в Steam за PC, Mac и Linux на 21 август 2014 година, обяви издателят Devolver Digital.

Редовната цена на заглавието е 7,99€, но при предварителна поръчка издателят прави 10% отстъпка. Същото важи за специалното издание Hatoful Boyfriend Summer of Dove Collector's Edition, чиято стандартна цена е 13,99€. В допълнение към играта то включва дигитално копие от саундтрака й, ексклузивен дигитален комикс от Hato Moa, ексклузивни уолпепъри, както и дигитално копие от годишника на престижния институт St. PigeoNation’s, където се развива действието в Hatoful Boyfriend – учебно заведение, чиито възпитаници са мъжки гълъби.

Единственото човешко същество сред тях е главната героиня, в която ще се превъплътят играчите. Чрез нея те ще изпитат смущаващи любовни трепети и романтични авантюри, произтичащи от общуването на момичето с гълъбите. Специално за англоезичното издание, което се разработва от Mediatonic, Hato Moa е добавил цяла нова глава и е променил финала на играта.


Сподели.