Ian Brown пристигна в България за мега купона MTV EXIT

Pinterest LinkedIn +

Пионерът на бритпопа, култовият лидер на Stone Roses Йън Браун (Ian Brown), вече е в България за голямото парти на MTV - MTV EXIT, което ще стартира в 17:00 ч. тази вечер, научи Avtora.com.

Браун ще бъде хедлайнер в първата част на партито MTV EXIT - част от кампанията на световния музикален канал срещу трафика на хора.

Освен него на същата сцена - в Южен парк, ще се изявят българските групи Нова Генерация, Остава, Cigaretta, както и DJ No Good.

От 23:00 ч. същата вечер партито ще продължи в клуб Black Box с DJ сет на The Herbaliser, Stratch Perverts и българските артисти Kink feat. Rachel Row, Ogonek & Cooh, Red One и Mad Bear a. k. a. [email protected]

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени предварително чрез Ticketstream Bulgaria – на място, в мрежата от места за продажба на универсални билети Ticketstream, и онлайн - чрез разплащане с кредитна или дебитна карта чрез сайта на Ticketstream, като закупените по този начин билети могат да се разпечатат директно на обикновен домашен или офисен принтер.

Цените на билетите са както следва: 10 лв. за големия концерт в Южен Парк, 10 лв за партито в клуб Black Box или един общ билет за двете събития с цена 18 лв.

Важно! Концертът в Южен парк ще се състои независимо от климатичните условия, увериха организаторите на проявата.


Сцената в Южен парк Сн. Avtora.com

Сподели.