„Яж, чети, обичай, сбъдвай“, Славея Лазарова

Pinterest LinkedIn +

„Не оставяй дребните проблеми и сивите дни да те хванат за гърлото. Извиси се над тях и изтупай прашните мисли. Животът е много повече от няколко поредни лоши дни, глупав спор с любимия човек или работа, която не ти е на сърце. Трябва да можеш да оцветяваш сам дните си. Със спонтанно пътуване, със страстна нощ, с бутилка вино и стар филм по никое време, с танц насред кухнята на любима песен, с разходка в планината, с покупка на безразсъдно скъпа рокля, с коктейл в шумен бар, с бавно шофиране на силна музика и спуснати до долу прозорци късно вечер... Да усетиш полъха на живота, да забие сърцето ти силно, да захвърлиш всичко и да си подариш миг наслада. Нещо истинско, цветно, диво. Нещо, което ще те държи жив, буден... или просто щастлив.

А утре? Утре ще опиташ отново.“ – Славея

На страниците на тази книга ще откриете парченца от истинския живот. Тя ще провокира пъстри емоции, ще ви даде нова перспектива и ще ви бъде добра компания в слънчеви и в дъждовни дни. Ще усетите какво означава да бъдеш жена, любима и майка и как да съчетавате тези роли в красива хармония. Книгата ще ви донесе утеха в трудни моменти, но най-вече ще ви помогне да видите щастието и в най-обикновените дни.

За още свежи идеи и добро настроение посетете фейсбук страницата Яж, чети, обичай и пътувай.

 

112 с., твърда корица; 19.90 лв.

 
Книгата „Яж, чети, обичай, сбъдвай“, от Славея Лазарова, можете да закупите чрез сайта на Издателство Изток - Запад.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.