И Lacuna Coil идват за Loud Festival 2012!

Pinterest LinkedIn +

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви следващата група на Loud Festival 2012! На 2 юни (събота) феновете на тежката музика ще имат възможността да видят за първи път в България една от най-актуалните метъл банди през последните няколко години - италианските готик машини Lacuna Coil.

Cristina Scabbia и компания ще забият на сцената на Loud Festival 2012 в една вечер заедно с култовите полски дет/блек метъли Behemoth и легендарните американски музиканти от W.A.S.P.

На следващия ден - 3 юни (неделя), паркът на Летище София (до Терминал 2) ще бъде разтресен от тежката артилерия на Meshuggah, Annihilator и Slayer.

Скоро предстои да бъдат обявени и останалите групи, които ще пристигнат в България за първото издание на Loud Festival 2012, съобщават още организаторите от Loud Concerts.

Двудневни билети за мащабното събитие на цена от 99 лева са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.

Билети за Loud Festival 2012>>

Напомняме, че освен страхотни групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на почитателите на тежката музика още много разнообразни атракции - ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби, и мн. др.

Loud Festival 2012 ще има и собствена къмпинг зона, разположена в непосредствена близост до сцената на фестивала. Таксата за палатка ще бъде 5 лева за целия период на събитието, като билети за къмпинга също могат да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

Сподели.