И Gotan Project на Spirit of Burgas 2011

Pinterest LinkedIn +

Магнетичното френско трио Gotan Project ще наелектризира публиката на основната сцена в първата фестивална нощ (12 август) от тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Те ще зарадват почитателите си веднага след Suicidal Tendencies, допринасяйки за още по-пълен BECK’SPERIENCE.

Участието на музикантите в България е част от промоционалното турне на третия им албум, носещ името Tango 3.0. Иначе стартиралият през 2000 г. музикален проект е плод на съвместната работа на трима безспорни таланти - Филип Коен Солал, Едуардо Макароф и Кристоф Мюлер.

Още дебютният им албум La revancha del tango, съчетаващ в едно сладострастната атмосфера на Аржентина, страстта на тангото, джаз звученето и съвременните електронни бийтове, завинаги променя представата на публиката за този красив танц.

Днес музиката на Gotan Project вече може да се чуе по улиците на Буенос Айрес, в модните електронни клубове в Ню Йорк, както и на редица големи европейски фестивали. 

Освен с емблематичното си творчество, Gotan project са известни и с невероятните си изпълнения на живо. Наелектризиращото им присъствие, съчетано с невероятна визия, превръща концертите им в музикално празненство, към което никой не може да остане безучастен. 


Сподели.