И Eric Clapton с дизайнерски потенциал

Pinterest LinkedIn +

Легендарният блус китарист Ерик Клептън (Eric Clapton) възнамерява да стартира своя собствена серия каубойски ризи с марката на лидерите в индустрията Rockmount.

С ризите на Rockmount се обличат Робърт Редфорд (Robert Redford), Мег Райън (Meg Ryan), Денис Куейд (Dennis Quaid), Никълъс Кейдж (Nicholas Cage) и много други звезди.

Клептън наскоро е поръчал 16 броя от любимите му ризи да бъдат доставени в Лондон от Денвър, Колорадо, за да подбере четири от тях за четирите реюниън концерта на Cream в Royal Albert Hall, съобщава World Entertainment News Network.

На сайтът си, Rockmount са поместили част от писмото на Клептън до тях, в което той пише: "Ще се радвате да научите, че ние току-що завършихме първия от четирите си гига с Cream в Лондон, в Роял Албърт Хол и аз бях облечен с една от вашите ризи... Последното шоу е в петък (5 май, бел. авт.) и с повече късмет ще мога да облека за него някоя от новите си ризи. Всичко най-хубаво, Ерик."

Музикантът, известен с прозвището "Бавната ръка", толкова е харесал моделът Saw Tooth 640, произведен от Rockmount Ranch Wear, че е започнал преговори с компанията за своя собствена дизайнерска линия. Тя няма да се различава съществено от вече създадената, но на гърба на ризите ще бъдат зашити някои от текстовете на песните му.

Сред почитателите на Rockmount са още актьорите Кларк Гейбъл (Clark Gable) и Том Хенкс (Tom Hanks), музикантите Елвис Пресли (Elvis) и Брус Спрингстийн (Bruce Springsteen) , както и бившия актьор и президент на САЩ Роналд Рейгън (Ronald Reagan).
Сподели.